• Waarom Milbemax

Het belang van ontworming voor honden, katten en mensen

Om uw huisdier, onderdeel van uw gezin, gezond te houden is het belangrijk om regelmatig te ontwormen. Wormen kunnen uw huisdier ernstig ziek maken en sommige wormen kunnen zelfs doorgegeven worden aan de mens die hier op zijn beurt erg ziek van kan worden. Dit laatste wordt een zoönose genoemd (een infectieziekte die kan worden overgedragen van dieren op mensen). Lees meer over het
belang van ontwormen.

MILBEMAX IS EENVOUDIG TE GEVEN

Milbemax is ontwikkeld om regelmatig ontwormen eenvoudig te maken. Kleine, smakelijke tabletten, bieden bescherming tegen alle voornaamste honden -en kattenwormen.

Doordat Milbemax een orale behandeling (toegediend via de bek van uw huisdier) is, bent u ervan verzekerd dat de juiste dosis daar wordt afgegeven waar de wormen zijn. Dit zorgt voor een ontwormingsbehandeling zonder al teveel ongemak voor u en uw huisdier.

Milbemax kan veilig worden gebruikt binnen uw gezin

Na toediening van Milbemax aan uw huisdier, is direct contact voor iedereen, inclusief kinderen en zwangere vrouwen, mogelijk. Het is niet nodig om eventuele andere huisdieren gescheiden te houden.

Milbemax is geschikt voor alle honden- en kattenrassen.

Golden retriever
Katje
Tekel
Berner sennenhond
kat
Schattige hond
Kat
Bulldog